Jun 6, 2017

White and cool


 U današnjem postu nešto potpuno drugačije.
 Nikada nisam bila preveliki ljubitelj trenerki i sportskih kobinacija, znate ono - donji i gornji deo. Međutim nisam mogla da odolim ovim adidas komadima. Sem što su udobni kao što i sve sportsko jeste, oni su ipak fešn. Mogu se kombinovati na hiljadu načina. Preko dana možete proći u ovoj sportskoj varijanti, a za veče samo promenite majicu i - voila spremni ste za izlazak. Iako mi bela nije omiljena boja za nošenje, najvećim delom zbog prljanja, ove godine sam dosta posezala za njom. Mada, priznajem, da često kada nosim baš ove patike razmišljam o mestima na koja ne mogu da odem jer one ne trpe ni najmanju prašinu.Cela ova kombinacija izgleda mi tako kul i ležerno, a ipak dovoljno moćno da se slika za blog.

Šta vi mislite o trenerkama i kako ih kombinujete?

Nadam se da vam se dopala ova promena, već sledećeg puta čitamo se u nečemu mnogo karakterističnijem za mene. Tako da...ostanite u toku.

Ljubim vas, A.
____________________________________________________________

For this shooting i tried something unusual. I'm not a fan of sportswear, but I couldn't resist this Stella McCarteny track suit and this powerful sweatshirt. Good thing about this combination is that it can be combined with tank top or some cool T-shirt and you can wear it for the day and night.
Also, this sneakers are one of my faveourite but it's really hard to keep them clean.

I hope you liked this new style on my blog. Next post is going to be something that looks more like me so stay tuned.

Sening love, A.












Sportswear - adidas
Sneakers - Puma
Tank top - Bershka
Metalic T-shirt - similar HERE

No comments:

Post a Comment