Jun 28, 2017

Angie in Wonderland


Ako niste na moru, pored vode ili u hladu na planini - onda vam ove visoke temperature zaista teško padaju. Žalili smo se kada je bilo hladno, sada se žalimo jer je pretoplo - nama ljudima se ne može udovoljiti. Znam da  ovaj gradski asfalt prži, a ubija i volju za bilo kakvim kretanjem i nečim da se radi. Moj savet za vas jeste da napravite svoje udobno i mirno mesto. Bilo da je to krevet uz sladoled i omiljenu seriju, vaše dvorište ili izlet u šumu. Nađite mesto da pobegnete od ove vrućine i nervoze. Još jedan dobar način za beg iz vrelog i užurbanog dana jeste da pročitate knjigu. Stvorite vašu malu Zemlju Čuda i uživajte.

Ljubim vas, A.
_________________________________________________________

If you are not on a holiday and you need to work, if your workplace is in town where is even harded to keep rooms cool - you definitely need to escape somewhere. You need to find or create your own peaceful world.
It can be anywhere: in your room with ice cream, watching your favorite series or in the woods near your city. One good option is to read a book. The book can take you to the most beautiful places. Create your own Wonderland and try to enjoy.

Sending love, A.
Shirt - ZARA
Skirt - similar HERE
Shoes - rish shoes
Watch - casio

No comments:

Post a Comment