Oct 7, 2017

Stripy girl - Time for changes

 


Odlučila sam da je vreme za promenu. Kako sadržaja postova tako i samog stila pisanja.Poželela sam pisanje dužih i kreativnijih tekstova koji nisu u uskoj vezi sa samim autfit postom. Od svog bloga želim da napravim ono što tražim besomučnim skrolovanjem po internetu i svim društvenim mrežama. To nisu dobro obučene devojke koje nemaju puno da kažu. To je malo inspiracije. I nađem je - tu i tamo. A sada želim da ja budem vaša inspiracija. Želim da vam pokazem da nije potrebno imati ništa više sem stila za dobro oblačenje. Želim da budem devojka čiji orman poželite da imate, ali na kraju shvatite da sami možete postći takav izgled uz malo korekcija. Često ne vidite lepotu komada koju posedujete jer ih ne kombinujete uz prave stvari. Onda ja nastupam. Da inspirišem, vas. Jer ovo je ipak mesto jedne devojke koja obozava pismene zadatke iz srpskog, ovo je moje mesto da se izrazim i zabavim.


I tought it's time for some changes. I want to change the content of my blog. I want to talk with you on a more unformal way, let's talk about life and things that are not closly related to outfit. I want to make kind of blog that I'm trying to find on the internet. I wish to be that girl whose wardrobe you want but at the end you realize that you can have same outfit with clothes you have - that is called INSPIRATION. I want to be your inspiration. I will be the most happier person if you leave this and every other my post with one, same thought: you don't need luxury pieces to be stylish, you need style & atitude to be stylish.

THE OUTFIT


Štraftaste majice obožavam. Jednostavne su i uvek moderne, a kroz vreme samo se malo menjaju. Kako su karneri trenutno potpuni hit to ovoj majici daje "šmek". Međutim i prevelike cegere obožavam. Moja ljubav prema njima ne da se ugasiti kišom. Samo ih kombinujem na malo drugaciji način.  Ostalo je klasika: tekas tregeri i crne čizmice do gležnjeva. Nadam se da vam se dopada.

Ljubim vas, A.


I have this thing with stripy shirts. They are simply but always fashionable. Frilles on sleeves gives girly moment to whole outfit. Also, I have this thing with beach bag. There is no rain that can wash my love for strawy bags.The rest of the outfit is quite basic: texas dungarees (in wich I live whole summer) and basic ankle boots. Hope you like it.

Sending love, A.

















Top - H&M
Dunagrees - H&M
Boots - stradivarius
Belt - LEVIS
Bag - old similar HERE



No comments:

Post a Comment