Dec 4, 2016

Little things mean a lot


Slažem se da život ne čine materijalne stvari. Lep i srećan život čine ljudi, ljubav, radost, porodica... Međutim postoje sitince koje koje vaš život mogu začiniti srećom. Nama, lepšem polu, ponekad je potrebno malo detalja i šminke da se osetimo lepo, a da li treba da pričam o zadovoljstvu koje osećamo dok iznosimo kesu sa novim stvarim iz prodavnice? U tom prazničnom duhu darivanja, ja sam odlučila da nešto poklonim sebi.

I agree that life consists of little things. Things which make planet Earth better place for living are love, good people and good vibe, family and friends. But women need something more. We need accesssroies, makeup and shoes to feel little bit happier. So, in this holiday mood, I want to show you some stuffs witch I bought for myself.
LLUMS kozmetika se tek pojavila u Lilly drogerijama, a već sam potpuno oduševljena. Odnos cene i kvalilta je sjajan, s' obzirom da su njihovi proizvodi na jeftinijoj strani, a odlični su. Imaju širok asortiman boja karmina i sjajeva. Karmini su veoma postojani i boje su fantastične! LLUMS bronzer (koji ja, kao i većina drugih devojaka, koristimo za hajlajt) sam tražila dugo vremena jer je svuda bio rasporodat. Kada sam ga se konačno dočepala bilo mi je jasno zašto je toliko tražen.

LLUMS is Serbian brand. You can find it in Lilly drugstore if you are in Serbia or if you are planning to come. Also, they have pretty low prices but their cosmetic is great!

Veoma praktična paleta, takođe na jeftinijoj strani. Veoma je praktična za put jer u njoj imate sve što vam je potrebno. Prvi susret sa njom mi nije bas ulivao nadu, ali kada naučite kako da radite sa njom odlično će se pokazati. (meni se bolje pokazala u nanošenju sa sundjerastom četkicom nego običnom, sa dlačicama)

This is very useful palette. In it you have everything that you need, so I carry it everywhere with me.


Još sam u procesu isprobavanja aurinog iluminatora i flormar pudera, pa kada budem znala nešto više o njima, obavestiću vas :)

I still haven't tried enough flormar powder and Aura (also Sebiran brand) liquid iluminator, when I discover more about them I will let you know about my opinion.

 Maybelline tattoo senku nosim i obožavam od našeg prvog susreta. Ona stoji ceo dan, lako se nanosi, uz sve se kombinuje. Jednostavno znam da je to ljubav koje će da traje. Ista situacije je i sa golden rose tečnim, mat karminima. Veoma su postojani, a kada se skidaju, skidaju se pravilno tako da ne ostavljaju pečate na usnama. Ovo su defitivno moje dve omiljene boje.

The situation with maybelline tatto eye shadow and golden rose mat liqid lipsticks is: THEY ARE BLOODY GOOD. This was love on the first sample and this is love for life.


                                                       
 Dva simpatična karmina za hladnije dane. Tamne boje, a opet pogodne za svaki dan.
  • levo - miss sporty 401
  •  desno - aura geisha MAIKO   
       Two interesting lipsticks colours for cold days.
  • on the left - miss sporty 401
  • on the right - aura geisha MAIKO I kao šlag na tortu, Sephora paleta senki, karmina, ajlajnera i još svačega nečeg. Masivna je, predivna, korisna i apsolutno sam presrećna što je imam.

And the best thing for the end - Sephora makeup palette with 80 eye shadows, 32 lip glosses, 6 cream eyeliners and 4 blushes. It's awesome and I'm glad to have it. Ljubim vas, A.

Sending love, A.

No comments:

Post a Comment