Sep 7, 2016

The end of Summer


Ćao društvo! Nadam se da ste dobro i da je raspoloženje na nivou jer je to jako bitno kada kiša pada u nenormalnim količinama u sred septembra,a mi smo zarobljeni u kući. Kraj je leta i vreme je da prihvatimo to. (Kao i činjenicu da ćete morati da odvojite malo više vremena za ovaj post jer sam vam pripremila par redova zbog kojih ćete zavoleti jesen) 

Hello, guys! I hope you are good and smile is on your face because that is important when weather sucks.Let’s face it, it’s the end of Summer. (And maybe you'll read this post little longer but i prepare some good reason to love autumn)

 Da se leto vrati ne bismo se žalili kako je mnogo vruće i zbog toga ne možemo ovo ili ono. Ne bi smo toliko ležali pod klimom, a više bi se kupali na bazenu, jezru,moru. Nosili bi više haljina, a manje farmerica. Nikako se ne bi žalili na vetar koji ponekad odnese šešir, samo da nam se to prokleto sunce vrati. Da, leto je divno, bar je bilo... Sada je red da se uvijete u bordo boju i uživate u mogućnosti kombinovanja više od dva odevna komada. Tu je i savršeno ukusna bundeva, pucketavi miris vatre i kiša koja spavanje pretvara u carski ugođaj! Što se tiče ormana, kožne jakne i kaputi polako se spremaju da ih napuste, a Martinke me već veselo gledaju. I iskreno, jedva čekam da uskočim u njih!

Nađite razlog da se radujete jeseni. Nađite razlog da se radujete životu i da se smejete za drage osobe. Bliži se sezona grejanja na zagrljaje i zavlačenja ruke u voljeni džep u potrazi za malo toplote. Mi se družimo i kada je kišno i hladno. Tako da do sledećeg čitanja,

Ljubim vas puno, A.If the Summer came back we would wear more skirts, less jeans. We would swim more, and use all sun protect cream..but Summer won't come back and now it's time for Autumn. It's time for burgundy red colour, leather jecket and coats. And of course – Martens shoes! I can't wait to wear them. 

You should love autumn! It's time of year when you need hug because it's too cold. You should love life and smile every day!
I will be here even when it's rainy or cold so till next reading


Sending love, A. 
Shirt - vitage

Shorts - C&A
Hat - New Yorker


No comments:

Post a Comment